Lótuszvirág masszázs

Hawai’i Lomi Lomi Energetikai Kezelés, Szertartás


A Lomi Lomi számomra maga a Csoda. Nem voltam még olyan kezelésen, amely ilyen sokat adott volna nekem. Általa jobban megismertem magam, elengedtem rengeteg negatív gondolatot, blokkot. Olyat is, amelyről már azt hittem, hogy rég nem a részem, mégis csendben meghúzódott ott lennt, a mélyben. Egyébként is azt vallom, hogy: “A masszázs több, mint terápia. Az érintés varázsa, az érintés művészete.” Erre a kezelésre ez fokozottan igaz. Sőt... A Lomi Lomi jóval több egy masszázsnál. Egy energetikai kezelés, egy Ősi szertartás.


A Hawaii-szigetekről származó masszázs a helyi sámánok gyógyításainak jelentős részét képezi. Tudásuk szülőről gyermekre szállt, amelyet sokáig nem osztottak meg más népekkel. Az emberekre a test-lélek-szellem egészeként tekintenek.


A kezelés megtanít arra, hogy ne agyalj, ne gondolkodj. Élj a jelenben. Nézz szembe a problémáiddal és engedd el őket. Így a helyzet meg tud gyógyulni. Helyére pedig valami új, csodás dolog érkezhet, vagy akár egy rég várt megoldás is. Figyelj befelé és a válaszok megérkeznek, hiszen a Felsőbb én tudja a választ, csak meg kell hallani. A kezeléseknek nem csak a fizikai fájdalmak megszűntetése a célja, hanem a belső energia blokkok oldása, elengedése, és a harmónia állapotának elérése is, amely a fő- és a mellèk csakrák kezelése által elérhetővé vàlik.


A Lomi Lomi kezeléshez sprituális előkészület, ráhangolódás szükséges, melynek soràn a kezelő kapcsolódik Földanyával, az Éggel, és a Kezelt Személlyel. A kezelés során fontos a tudatos légzés,amely szintén segíti a kezelő és a Kezelt Személy energetikai kapcsolódását. A masszázs lassú, elmélyült. A víz hullámzó áramlására emlékeztet. Viszont ha arra van szükség a mozdulatok felgyorsulhatnak, erőteljesebbek lehetnek, hiszen a Lomi Lomi nem csak a víz energiájának segítségével dolgozik. Ott van a tűz, a szél és a föld is. A masszázs beolajozott testen történik. A Lomi Lomi kezelés során a masszőr nemcsak a kezét- és a tenyérpárnáját használja, hanem az alkarját is. Széles, nagyívű simításokkal öleli körül a testet.


A masszázs során az egész testen dolgozunk, tetőtől talpig. Minden testrésznek meg van a maga jelentése. Pl. A hát, a sámánoknál a múltat szimbolizálja, a has, az érzelmek és az emlékek helye.


A Lomi Lomi masszázs alatt hallható hawaii zene, a 100%-ban természetes kókuszolaj, a ritmikus, ringató mozgás, mely a tenger hullámzását idézi, mind-mind segít nekünk abban, hogy kiszakadjunk a hétköznapokból, és úgy érezzük, mintha egy másik dimenzióba kerültünk volna.


Várlak szeretettel!

A kezelés időtartama 90 perc.